10 töötoaga hingamis- ja kehateraapia eneseabikursus Tartus

10-l järjestikusel neljapäevaõhtul, 25.01-28.03 toimuv ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse tehnikaid ja alusteadmisi rakendav kogemuslik kursus, mille käigus läbitakse keha pealaest jalatallani ning vabastatakse pingeid ja blokeeringuid uudsete, edaspidigi kasutatavate tehnikatega, mis aitavad ennast paremini tundma ja juhtima õppida ning soovi korral ka ümber kujundada.

Iga kord liigutame ennast lahti, tantsime vabalt ja ekstaatiliselt, väljendame ennast mitut moodi nii kehakeele ja miimika kui häälega ning hingame vabastavalt ja biodünaamiliselt, saateks pärimusmuusika, käristi ja šamaanitrumm, helikausid ja tuulekellad ning eeterlikud õlid. Liigume keha mööda alla, alustades pealaest ja silmadest ning lõpetades vaagna ja jalgadega. Kasutame igale kehapiirkonnale erinevaid aktiviseerimisharjutusi ja lõõgastustehnikaid, mida saab rakendada ka edaspidi.

Eesmärk on liikuv ja vaba olek, iseenese ja maailmaga rahujalal olemine, oma piirangutele otsavaatamine ja seejärel nendest lahtilaskmine. Suurem kohalolek ja parem maaühendus. Ja õnnelikkus.

Teemad:

25.01. Sissejuhatav kord. Reichi süsteem ja Osho Kundalini meditatsioon.

01.02. Keha energiaaudit ja kogu keha läbihingamine.

08.02. Silmamaskist vabanedes näen maailma täiuslikkust.

15.02. Lõuamaskist vabanedes tekib spontaansus ja elulust.

22.02. Takistusteta kurguhingamine, painduvus ja emotsionaalne vabadus.

29.02. Lõpetame hapnikupaastu! Südameenergia vabalt voolama.

07.03 Mõnusalt elastne ja vaba vahelihas ja energia vaba üles-alla liikumine.

14.03. Pingevaba kõht ja lõõgastunud olek, kuni mikrobioomgi rõõmustab.

21.03. Vaagna avamine. Kõik voolama. Kogen naudingut igas eluavalduses.

28.03. Kokkuvõte. Uus keha energiaaudit ja kogu keha läbihingamine.

Koolitaja on hingamisterapeut, kogemusnõustaja ja kutset taotlev täiskasvanukoolitaja Reet Karro, erialalt inglise filoloog ja tõlkemagister. Hingamisterapeudina on ta sertifitseeritud kahe koolkonna – Algallika protsessi ja hingamistöö ning BBTRSi (biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse) poolt. Lisaks on ta ennast täiendanud mitmete teiste hingamiskoolitajate (Dan Brulé, Lena Kristina Tuulse, Bo Wahlström, Rani Spets jt) juures, läbinud kogemusnõustaja õppe ning täiendkoolitusi nii ametlikes õppeasutustes kui mitteformaalsete juhendajate juures. Ta on pühitsetud reiki meister-õpetajaks ja on juba varsti 12 aastat reikit õpetanud. Hingamisterapeudina on ta töötanud gruppidega ja eraklientidega juba 13 aastat. Arvukaid kogemusi on talle pakkunud ka tema enda elu.

Iga töötuba kestab kaks ja pool tundi – piisav aeg erinevate stressileevendusmeetodite ja energiataset tõstvate võtete rahulikuks järeleproovimiseks, täispikaks hingamisseansiks mõnusa pika lõpulõdvestusega ning turvaliseks reaalsusesse jõudmiseks ja maandamiseks pärast seda.

Individuaalne BBTRSi seanss ei sobi südamehaiguse, kõrgvererõhktõve, krambivalmiduse, silma siserõhuhäirete, ravi vajavate vaimsete häirete, 1. trimestri raseduse puhul ja alla 16 aasta vanustele. Grupis ei pruugi energiatase üldse nii kõrgele tõusta, kuid kui on tervisekahtlusi, võiksite sellest teada anda.

Kursus toimub Tartus, Küüni 7 III korrusel, Hõbeselge Helgeruumis N, 25.01-N, 28.03 kell 18.15-20.45 ja maksab korraga makstes 200 €, kahes osas makstes 2×115 € ja korra kaupa makstes 10×25 €.

Tulla soovijail palutakse kirjutada reet@hobeselge.ee, helistada tel 56492769 (Reet) või registreeruda vormil https://forms.gle/gwMJ24dAAn97rUX57

Registreerumiskinnituse saamisel võib kogu kursusele tulija oodata arvet, üksikul töötoal/üksikutel töötubadel osaleda soovija aga maksta osavõtutasu panka
Saaja: OÜ Hõbeselge, konto: EE752200221066957510 (Swedbank). Viitenumber: 20240248 Seletus: koolitus(ed) + kuupäev(ad) Või võtta iga kord 25 € sularahas kaasa.

Soovitame kohale tulla kihilistes, kortsumist mittekartvates ja liigutamist võimaldavates riietes ja kaasa võtta hingamisvarustus: jooga- või matkamatt, täispikk pleed, tekk või magamiskott, soojad sokid ja veepudel. (Matte ja pleede on ka koha peal, kuid isiklikega on kindlam).

Kohtumiseni!

Tänu foto eest: Behzat Hayri (https://www.pexels.com/photo/glistening-sea-water-8511300)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga