Reiki Grand Old Man Jaan Jääts Hõbeselge Helgeruumis

Kõigil reiki praktikutel ja energiatöö huvilistel on suurepärane võimalus kohtuda Reiki Grand Old Mani Jaan Jäätsiga, Raili Raunio õpilasega, kes on kohtunud ka Soome Reiki ema Aila Norlamoga.

Jaan on käinud reikiteed ja õpetanud seda 1990. aastatest alates. Kati Lumiste koostatud “Tervendajate tarkuseraamatus” ütleb ta:

“Reiki on sinu tõeline olemus – meie universumis on see, nagu ka Usui ütleb, suur särav valgus, mis sirutub läbi kõikide maatriksi dimensioonide kõige suurema tiheduseni välja.”

03.03 kell 11-16 on meil kavas 5-tunnine praktikapäev lühikese teepausiga.

Kavas on nii vestlusi reikist ja reikiõpetusest kui praktilist reiki vahendamist, sh energiavarusid täiendav reiki vann. Kõik osalejad saavad ka Reiju – pühitsuse – Jaanilt endalt või kohal viibivatelt meister-õpetaja astme lõpetanutelt.

Päeva poolitab kerge lõuna. Korraldaja poolt on kõigile puuvilju, teed, küpsiseid, aedviljapuljongit, rukkileiba, gluteenivabu galette ja kaks võileivamääret, teine neist gluteeni- ja laktoosivaba). Kes vajab toekamat toitu või eritoitu, võtab selle kaasa. Samuti see, kes teisigi kostitada soovib.

Info, registreerumine ja tasumine: Reet Karro reet@hobeselge.ee Tulekusoovist tuleks teatada reet@hobeselge.ee, tel 5649 2769 või täites registreerimislehe siin: https://forms.gle/oX3xcDxam6eh1GWbA.

Osavõtutasu on 40 € (kuni 23.02 ette makstes kehtib varase registreeruja soodushind 30 €). Panka makstes on saaja Hõbeselge, pank Swedbank, IBAN EE752200221066957510, seletus “praktika 03.03.2024″. Kui osavõtutasu on takistuseks, võib taotleda erihinda.

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, soe jakk ja sall ning võimalusel mediteerimisvarustus.

Kohtumiseni praktikapäeval!

Kujutisel olev kanji ehk Hiina hieroglüüf on Dai/Tai = suur, suursugune, kujutab ka suure haardega reikimeistrit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga