Anti Kreem pani Hõbeselge Helgeruumi šamaanitrummi helides kajama.

Anti Kreemi foto šamaaniks tuunitult (AI)

Hõbeselge Helgeruumis käis veebruari 2024 2. nädalavahetusel Eesti Reiki Kooli asutaja Anti Kreem, Jaan Jäätsi õpilane, kes on ühtlasi reikimeister Reet Karro II ja III astme õpetaja.

Anti ja Reet on tegelikult koolikaaslased (Karksi-)Nuia Keskkoolist, tänasest August Kitzbergi nimelisest gümnaasiumist, kus nende õed käisid koguni ühes klassis 🙂 Pärast kooli lõpetamist tegid nad mõnda aega üsnagi erinevaid asju, ent reikitee viis nad uuesti kokku siis, kui Reet oli lõpetanud mõni aeg tagasi Jaan Jäätsi reiki I astme kursuse Tallinnas ja otsis edasiõppimise võimalust, ent sai väikese lapse tõttu ainult lühikest aega kodust eemal olla, Anti aga hakkas reikimeistrina koos oma õpilase ja Eesti Reiki Kooli kaasrajaja Age Pihlakuga regulaarselt Tartus reiki praktikaõhtuid korraldamas käima. Nende praktikad reikimeister Tiiu Reiljani ruumides olid tujuküllased, väelised ja innustavad, tõmmates ligi erinevates kohtades reikit õppinud inimesi. Seal Anti Reeta algul oma II ja hiljem III astme kursusele kutsuski 🙂

Antiga kohtumine oli Reeda ja teistegi naisreikimeistrite õpilastele huvitav ja kogemusi lisav. Sest ta on mehine, olles tegelenud Ida võitluskunstidega, nagu reikivalgustuse saanu ja reikiõpetuse esmakordne tutvustaja Mikao Usui ning teeninud mitu aastat sõjaväes, nagu viimase õpilane ja elutöö jätkaja Chiyuro Hayashi. Lisaks on Anti ülimalt energiateadlik inimene, olles läbi töötanud suurel hulgal erialast kirjandust, sh kõik Carlos Castaneda raamatud. Teme erialatöö – IT on ülimalt kaasaegne, samas on tal põnev hobi – viikingilaevade ehitamine ja nendega purjetamine, mis viib ta suviti Islandile, Norrasse ja teistesse Põhjala riikidesse, kus ta on omakorda saanud huvitavaid energiakogemusi.

Anti viimase aja armastus on Human Design ja sellest on ta valmis rääkima alati.

Praktikapäeval viis Anti läbi vestlusringi reikist ja energiatööst ka laiemalt, juhendas mõningaid praktilisi harjutusi ning korraldas väikese šamaanirännaku trummiga.

Pärast lõunat vaadati katkendeid Frans Stiene reikivideost ning vahendati Reeda juhendamisel mitut moodi reikit ja tehti energiaharjutusi. Päeva lõpetas reiki vann kahes grupis põrandal, lambanahkadel.

Tänu kõigile, kes kohale tulid, aktiivselt kaasa lõid ja huvitavaid küsimusi esitasid!

Kohtumiseni juba järgmistel praktikapäevadel!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga