Jaan Jääts tõi Hõbeselge Helgeruumi puhast reikirõõmu

14. jaanuaril 2024 toimus Tartus Hõbeselge Helgeruumis reikile pühendatud päev, kus Eesti Reiki Grand Old Man Jaan Jääts rääkis reikist ja viimase aja suurtest muutustest ning juhendas reiki vahendamist. Kohale olid tulnud nii reikit õppinud inimesed, kui muid radu pidi plahvatusliku enesearenguni või koguni valgustumiseni jõudnud, kes soovisid saada kommentaare endas toimunud muutustele ja/või kohtuda endasarnastega. Ja just selline kooslus tagaski värske pilgu teemale ning üldise kõrge energiataseme. Ka kogenud reikipraktikud tundsid endas uut indu taas regulaarselt reikit praktiseerima asuda. Ja kindlasti jälle kokku saada. Koolituse lõpus lepitigi kokku uuesti kohtuda.

14. jaanuaril 2024 Hõbeselge Helgeruumis

Tekst ja fotod: Reet Karro

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga