Interaktiivne presentatsioon “Mida võiks teada reikist ja reikiõppest?” 13.02.24 Tartus

Foto: cookie-studio portaalis Freepik

Vaatame koos ja arutleme lühikese reikiesitluse üle, mis käsitleb reiki olemust, omadusi, filosoofiat, lühiajalugu ja põhireegleid. Möödaminnes teeme ka lühikese sissevaate Jaapani kultuuri- ja religioonilukku. Lõpus on soovijatel võimalus reiki mõju enda peal kogeda ja uurida.

Reiki on lihtne tervendustehnika, mida õpetatakse üle maailma ning milles leidub Jaapani maausu šinto, šugendo, Tendai budismi, zen budismi, taoismi, konfutsianismi ja Ida võitluskunstide elemente.

Reiki põhimõtete omandamine viib sisemise rahu, keskendatuse ja harmooniani.

Reiki aktiveerib parasümpaatilise närvisüsteemi, tugevdab loomulikku tervenemisvõimet, tõstab immuunsust ja kiirendab haiguste ja vigastuste paranemist.

Reiki I astmel õpitakse kohalolekut ja vaatlejarolli, harjutatakse ajulainete aeglustamist, meditatsiooni ja mindfulnessi.
See annab õiguse teha kontaktreikit endale ja lähedastele.

Reiki II astmel saadakse selgeks kolm reiki põhisümbolit – kanjides kirjutatud mantrat. Harjutatakse jaapani kirjakunsti.
Õpitakse tehnikaid maailma mõjutamiseks ja reiki saatmiseks. See annab õiguse nii teha reikit distantsilt üle maailma kui võtta vastu kliente kohapeal.

Reiki III astmel saadakse selgeks reiki 4. sümbol ja harjutatakse veel jaapani kirjakunsti. Õpitakse tehnikaid üliteadvusega kontakteerumiseks ja vaimse juhatuse saamiseks. Vaadatakse üle reiki õpetamine I, II ja III astmel ning täiskasvanukoolituse põhitõed. III astme täisprogrammi läbimine annab õiguse reikit õpetada ja tunnistusi välja anda.

13.02 presentatsiooni viib läbi reikimeister-õpetaja ning kutset taotlev täiskasvanukoolitaja Reet Karro. Koolituse sisu:
· Põgus ülevaade Jaapani kultuuri- ja religiooniloost
· Eri reikikäsitlused
· Reiki tähendused ja omadused
· Reiki 5 reeglisse sõnastatud eetika ja filosoofia
· Reikiõppe astmed
· Käte aktiveerimine ja puhastamine
· Reiki kogemine

Need, keda reiki huvitama hakkab ja kellele meeldib koolitaja metoodika, on oodatud meie lähimale reiki I astme kursusele 16.-17.03 või inglise keele oskamise korral ka ingliskeelsele reiki I astme kursusele 13.-14.04.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga