Hõbeselge Helgeruumi 2024. aasta 1. poolaasta kalender

2024. aasta 1. poolaastal on meil kaks kindlat õhtut, millega inimesed saavad arvestada. Need on teisipäevaõhtu, mis on pühendatud reikile, kui toimuvad õhtused eri astmete reikikursused vaheldumisi juba reikit õppinutele mõeldud praktikaõhtutega ja kõigile mõeldud reikitutvustustega. Ning neljapäevaõhtu, kui on alati hingamisüritus, neist üksikud Algallika stiilis või tutvustavad, enamik aga BBTRSipõhised, ehk suure energiaga ning füüsilise ja vaimse tervise juures olekut eeldavad. Eraldi väärivad mainimist kaks pikemat hingamis- ja kehateraapia eneseabikursust: 10 töötoaga kursus 16.01-28.03 ja 7 töötoaga kursus 9.05-20.06.

Lisaks on meil endal mitmeid loomingulisi plaane – üritusi tuleb kindlasti juurde. Aga hakkavad käima ka külalistegijad. Madli Zobel hakkab tegema meie juures reede hommikuti oma titeringe. 14.01 juhendab reikipraktikat Reiki Grand Old Man Jaan Jääts. Ning 10.02 korraldab Human Designi kursuse ja 11.02 reikipraktika Eesti Reiki Kooli asutaja Anti Kreem. Kui see kalender Teiega resoneerub või sooviksite isegi selles peegelseinaga ruumis midagi teha, olete oodatud ühendust võtma! Linkidega tunniplaan asub lehel “Koolituskava

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga